Showing 1–8 of 28 results

Pasqyra

1. Veshje tradicionale, kostume për dasma, kostume popullore vishen nga shoqëritë kulturore dhe artistike, kostumet popullore, kaftanët, jelekë, xhamadanë

Pasqyra

Çintane të bardha për fëmijë

24.000 ден Pasqyra e shpejtëShto
Lirim! Pasqyra

FUSTAN ME KADIFE DHE SRMA, MAKINA EKZLUZIVE

55.000 ден 42.999 ден Pasqyra e shpejtëShto