1.200 ден

Email

Опис

  • Декорација ( балони во круг )

Оцени

Сеуште нема оцени за овој производ.

Be the first to review “Декорација на балони”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Податоци за продавницата

  • Име на продавница: Центар за забава и рекреација за деца-ХЕПИ КЛУБ-ДООЕЛ
  • Продавач: Бедије Јакупи
  • Адреса: ЈНА 0 * 15 село Теарце Тетово
    на патот Јажинце-Тетово
  • Сеуште нема оцени за оваа продавница!
Преглед

Поединечен термин

Преглед

Закуп на игротека од 2 часа според потрошено 

Преглед

Закуп на игротека (со сопствени пијалоци и храна)

Преглед

Детска работилница